Review: E-Liminate Beast Sports

Beast Sports Nutrition kennen we vooral van hun creatine. Hun creatine wordt door veel krachtsporters gezien als 1 van de beste creatines ter wereld. Toch is Beast Sports Nutrition al een tijdje niet met iets nieuws gekomen. Althans in Nederland was het even stil rondom Beast Sports Nutrition. Daar is nu een eind aan gekomen.

Beast Sports Nutrition komt nu met E-Liminate. Een zeer krachtig supplement voor krachtsporters boven de 21 jaar. E-Liminate is een hardcore bodybuilding supplement dat als voornaamste doel heeft, het verlagen van het oestrogeen level. Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon. Bij mannen komt dit hormoon standaard in lage percentages voor. Door je oestrogeen te verlagen en meer testosteron aan te maken, groeien je spieren sneller en verbrand je meer vet tijdens je training. Dit zijn dan ook precies de effecten die E-Liminate op je kan hebben als krachtsporter.

Review: E-Liminate van Beast Sports Nutrition

E-Liminate van Beast Sports Nutrition verbetert dus je balans tussen Oestrogeen en testosteron.  Dit komt vooral de 3 ingredienten:

  • 7-Methoxy flavone (Flavonen staan ​​bekend om hun vermogen om oestrogene activiteit te remmen. Zij doen dit door het remmen van de enzymen die verantwoordelijk zijn voor het omzetten van androgenen in oestrogeen)
  • Calcium D-Glucarate (Calcium D-Glucaraat is een gepatenteerde vorm van D-glucaarzuur die helpt om het lichaam van overtollige oestrogeen zuiveren)
  • Polygonum Cuspidatum (Polygonum Cuspidatum bevat een hoge concentratie resveratrol. Naast zijn vermogen om oestrogeen te controleren ondersteunt Resveratrol het lichaamseigen testosterongehalte ook)

Door de verlaging van je oestrogeen en de stijging van je testosteron krijg je bekende hardcore alpha male gevoel. Een goede drive om te trainen!

E-Liminate van Beast Sports Nutrition is enkel voor mannelijke bodybuilders van 21 jaar en ouder. Dit geeft de kracht aan van dit nieuwe supplement!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fbodybuilding%2Ftestosteron-stimulerend%2Fbeast-sports-nutrition%2Fe-liminate%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Bestel E-Liminate van Beast Sports Nutrition nu voor slechts € 39,90[/su_button]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *